Ford: Her er den nye Mondeo, som I ikke må få


Mondeo’en er en død model. I hvert fald på det europæiske marked. Men i Kina er Ford meget stolt af den nye bil.

Ford virker ovenud begejstret for deres designarbejde med den nyeste Mondeo. En model som det i øvrigt kun er kineserne der må få. Ikke desto mindre fokuserer hele pressemeddelsen, der blev offentliggjort i går, kun på bilens ydre.

Mærket nævner ingen tekniske detaljer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Mondeoens formsprog ligner det, vi også ser på de seneste Evos- og Equator-modeller. Fronten domineres af flere LED-lygter, men ser man sådan helt overordnet på bilen, så ser den nye Mondeo faktisk ret agressiv ud.

Den klarer sig også godt i profil.

Et kig på bagpartiet afslører Mustang Mach-E lignende baglygter. Mens dørhåndtagene i bedste ‘Tesla-stil’ flugter med karosseriet.

Ford har endnu ikke løftet sløret for nogle tekniske detaljer, Men på bagsmækken kan vi se et ‘245’-emblem. Hvilket kan betyde en to-liters Ecboost-motor med fire cylindre og en effekt på 245 hestekræfter

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.

NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk