Ville bare hjælpe: Ford flår Jeep i stykker


Jeep’en bliver nok aldrig til bil igen

Det er ikke for sjov, at Ford kalder dele af deres pickup-program i USA for ‘super duty’. De biler kan virkelig tåle nogle tæsk – og uddele nogen viser det sig.

For at blive trukket fri af en Super Duty er mere, end denne Jeep Liberty kan hold til. Meget mere. Det, der kan gå galt, går galt. Som man vist siger.


Ifølge kvindestemmen i videoen sidder Jeep’en uhjælpeligt fast, fordi en skraldespand har kilte sig ind under den. Ligesom Jeep’en er et godt stykke inde over en kantsten. Hvordan det er sket, er der desværre ikke noget information om i det kort klip.

LÆS OGSÅ: Falsk betjent fanget – forsøgte at stoppe ægte civilpatrulje

Et klip du kan se længere nede i denne artikel. Det er dog nødvendigt at se det på Youtubes egne side, da kvinden bag kameraet ‘udtrykker sig i stærke vendinger’, hvorfor Youtube har sat en aldersbegrænsning på videoen.

Ford’en? Ja, den trækker alt, hvad den kan. Faktisk så meget at hjulene spinder rundt i jagten på greb – og det går altså udover Jeep’en. Eller rettere: hele Jeep’ens bagparti.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over seks år. Email: bj@boosted.dk