Reklame:

Ford-chef langer ud efter sine ansatte: De laver ALT for lidt

Fords øverste chef skælder nu ud på sine ansatte. Hos konkurrenterne får man nemlig lavet mere med færre ansatte, mener han.

2022 var et dårligt år for Ford. På bundlinjen kunne mærket notere sig et tab på 2 milliarder dollars. Og det skyldes bl.a. de ansatte, mener direktør Jim Farley. I en podcast som tyske Automobilwoche citerer, lægger chefen ikke fingre imellem.

Mærkets ingeniører er simpelthen for dovne. I forhold til arbejdsmoralen hos Fords konkurrenter, som har færre ansatte, får Fords arbejdsstyrke ganske enkelt lavet for lidt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Vi skal bruge 25 procent flere ingeniører på at få lavet det samme stykke arbejde som hos vores konkurrenter.

– Jeg har ikke råd til at være 25 procent mindre effektiv, siger Jim Farley i podcasten Cars & Culture with Jason Stein.

Sidste år fyrede Ford godt 3.000 ansatte. Og man er slet ikke færdig med at skære fra. Senest er det kommet frem, at 1 ud af 9 af mærkets ansatte i Europa står til at miste jobbet.

 

Reklameblok:
 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?