Ford bøjer sig for efterspørgslen: Forlænger GT-produktion til 2019


“Vi kan ikke bygge nok Ford GT’er til alle som ansøgte” ( om lov til at købe én, red.), siger Ford Performance direktør Dave Pericak.

LÆS OGSÅ: JOBOPSLAG: BOOSTED MAGAZINE SØGER ANNONCESÆLGER

Alligevel bøjer den amerikanske bilproducent sig alligevel lidt for den enorme efterspørgsel, der har været og er på den nye hyperford.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
“Vi vil producere yderligere biler i forsøget på at tilfredstille flere af vores meget loyale kunder “, uddyber Pericak.

LÆS OGSÅ: ER EN SPRITNY MERCEDES 190E EVO II MERE DIG – SÅ HOST OP, NU!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det betyder dog, at den nye 3.5-liters V6’er biturbo amerikaner ikke bliver helt så eksklusiv som først planlagt. Produktionen, der oprindelig skulle komme 500 biler ud af på to år, fortsætter nu til 2019.

boosted_nytbanner

TO DANSKERE BLANDT DE OPRINDELIGE 500
I dag er det kommet frem, at den tidligere racerkører Jason Watt er den ene af blot to særligt udvalgte kunder fra Danmark, som, hvor skørt det end lyder, får lov til at lægge 400.000 dollar for et eksemplar af de første 500 biler, som oprindelig var planlagt til produktion. Watt har i forvejen en rimelig potent Ford GT fra 2005.

ijxen9beegmormq6jxjk

Ford har altså luret, hvor vigtig lanceringen af den nye hyperbil er for dem. For os mere dødelige betyder det, at chancerne for at finde en Ford GT årg. 2017 på brugtmarkedet er liiidt større, når vi er 89 år og skinddøde.

Der er en sparegris, der skal fodres.

Reklame:

 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk