Forbrændt bilmand viser sig igen – se første billede af Jay Leno efter ulykke

Den 72-årige Jay Leno er blevet udskrevet fra det hospital, hvor han siden en brandulykker har opholdt sig.


Den 72-årige amerikanske bilentusiast og tv-vært Jay Leno er blevet udskrevet fra Grossman Burn Center, hvor han har været indlagt med andengradsforbrændinger siden søndag 13. november.

Jay Leno blev forbrændt, da en benzinslange sprang læk og benzinen i slangen antændte. Det gik, blev det allerede beskrevet mandagen efter ulykken, både ud over Jay Lenos ansigt og hænder. Skaderne på den 72-årige amerikaners krop er da også meget tydelige.

LÆS OGSÅ: Medie: En ven reddede Jay Lenos liv

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Særligt venstre side af ansigtet er hårdt ramt. Men Jay Leno er ved godt mod. I en erklæring fra hospitalet lyder det, at patienten er meget taknemlig for den behandling og alt den opbakning samt de hilsner, han har fået siden ulykken.

– Jay vil gerne fortælle alle, hvor taknemmelig han er for den pleje, han har modtaget, og han er meget glad for alle lykønskningerne. Han ser frem til at tilbringe thanksgiving med sin familie og venner og ønsker alle en vidunderlig ferie’, lyder det i en udtalelse fra Grossman Burn Center.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Selvom Jay Leno nu er udskrevet, skal han fortsat modtage behandling for sine skader. Om han kan blive sine ar helt kvit, må tiden vise.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk