Foråret nærmer sig: Det er tid til nye dæk på bilen

sommerdæk

Fuglene synger højere og højere, og solen står tidligere op. Det betyder nye dæk til din bil.

Sommerdæk er noget, du skal skrive dig bag øret med det samme, for det er på høje tid at gå på jagt efter de bedste sommerdæk til din bil. Foråret er allerede over os, og sommeren er lige om hjørnet, og derfor skal du have smidt vinterdækkene på lager, da selv de dårligste vinterdæk ikke performer nær så godt som selv de billigste sommerdæk.

Men hvordan finder du egentlig sommerdæk tilbud uden at købe katten i sækken? En hovedregel er at handle på danske hjemmesider. De kan være fristende at gå på eBay og finde et eller andet godt tilbud et sted i udlandet, men her ved du desværre ikke, hvad det er for dæk, du får tilsendt. De kan være for gamle eller af et mærke, der ikke er acceptabelt til brug i Danmark.

Billige sommerdæk er der heldigvis masser af på webshops i Danmark. Men hvordan finder jeg den rigtige størrelse til mig bil, tænker du måske? Det er faktisk slet ikke så svært, for på de fleste moderne webshops, der forhandler de bedste sommerdæk, kan du automatisk finde de rette størrelser. Du indtaster bare bilen registreringsnummer, og så får du en liste over de modeller og størrelser, som sidder lige i skabet på din egen bil. Nemt, ikke?

Så skynd dig at komme i gang med at lede efter sommerdæk, inden efteråret igen nærmer sig. God jagt!