Den sidste Fast and Furious-film får GIGANTISK budget

Bare et par dage før filmens instruktør skred i netop vrede over Vin Diesel, løftede Hollywood-muskelbrødet sløret for navnet på den tiende og sidste F&F-film. Penge er der nok af.


Det var Vin Diesel som fik instruktør Justin Lins bære til at flyde over. Den firedobbelte Fast and Furious-instruktør har om den 10. og sidste film i rækken sagt, at ‘den ikke er værd at sætte det mentale helbred på spil for’.

Men bare et par dage før bruddet med Justin Lin afslørede Vin Diesel filmens titel på sin Instagram-profil. Og havde fansene forventet noget pragende, må de sidde skuffet tilbage. Den sidste film i serien, der skal deles i to, hedder meget enkelt Fast X.

X er romertallet for 10. Og hvor u-inspirerende det end lyder, er det ikke fordi der mangler penge i produktionen. Ifølge The Hollywood Reporter har filmholdet 300 millioner dollars at gøre godt med. Det svarer til 2,1 milliarder danske kroner.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk