Første glimt af Pininfarinas nye hyper-ellert: Fra 0-100 km/t på under 2 sekunder

Den internationale motorpresse havde forventet, at Pininfarina offentligt ville løfte sløret for en ny eldrevet hyperbil under Pebble Beach Concours d’Elegance. Det gjorde Italianerne da også – men kun for meget rige og udvalgte købere 

Pininfarina, som de fleste nok vil kende for gudesmukke Ferrari’er, kan andet end at slå streger for andre. Faktisk har Pininfarina sagt farvel til Ferrari, og det har blandt andet betydet, at designerne har kunnet kaste sig over firmaets helt egen hyperbil.

Reklameblok:Og nu de første kunder har lagt de første depositumer efter årets Concours d’Elegance-udstilling, tør den nyslået elbils-producent godt løfte lidt af den nye bils design for resten af offentligheden. Og det første vi får at se er bagenden, som i høj grad minder om noget, McLaren har kørende lige for tiden. Nemlig den potente Senna.

Men faktisk må alle, som Pininfarina ikke inviterede til Pebble Beach, vente til helt marts næste år, hvor bilen i sit hele afsløres under Geneve Motor Show 2019. Men vi kan vist godt glæde os, for Pininfarina hævder allerede nu, at den nye hyper-ellert vil være i stand til at nå fra 0 til 100 kilometer i timen på under to sekunder. Mens topfarten er over 400 kilometer i timen.  På trods af de heftige tal skulle rækkeviden på en opladning være tæt på 500 kilometer.

Altså forudsat manden bag rattet ikke har klampen i bunden fra punkt A til B. Nok!

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

 

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk