Reklame:

Første forsikring på vej mod vanvidsbilisme

Det er ikke blevet lettere at være bil- og motorcykelforhandler efter den nye lov om vanvidsbilisme. Men nu kommer forsikringsselskab dem til hjælp.

Forsikringsselskabet Gjensidige er nemlig klar til at hjælpe landets bil- og motorcykelforhandlere, som flere gange er kommet i klemme på grund af den nye lov mod vanvidsbilisme. Det skriver InsideBusiness.

Loven betyder, at bilforhandlere kan få deres lånebiler konfiskeret, hvis de utilsigtet låner bilerne ud til kunder, som derefter bliver taget i vanvidsbilisme i lånebilen. På den måde risikerer forhandlerne at miste biler for mange hundredetusinde kroner – uanset at de reelt set har nogen skyld i forseelsen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men nu vil Gjensidige tilbyde en forsikring mod konfiskation til forhandlere.

“Vi er gået ind i området, fordi en række af vores samarbejdspartnere i autobranchen har brug for den her forsikring for at kunne drive deres forretning. Vi tror såmænd ikke, at vi får et stort forretningsomfang, og vi håber det faktisk heller ikke – vi er i sagens natur meget imod vanvidsbilisme,” siger Thomas Pirmo, partnerdirektør i Gjensidige, til InsideBusiness.


Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?