Første forsikring på vej mod vanvidsbilisme

Forsikring mod vanvidsbilisme
Forsikring mod vanvidsbilisme er på vej.

Det er ikke blevet lettere at være bil- og motorcykelforhandler efter den nye lov om vanvidsbilisme. Men nu kommer forsikringsselskab dem til hjælp.


Forsikringsselskabet Gjensidige er nemlig klar til at hjælpe landets bil- og motorcykelforhandlere, som flere gange er kommet i klemme på grund af den nye lov mod vanvidsbilisme. Det skriver InsideBusiness.

Loven betyder, at bilforhandlere kan få deres lånebiler konfiskeret, hvis de utilsigtet låner bilerne ud til kunder, som derefter bliver taget i vanvidsbilisme i lånebilen. På den måde risikerer forhandlerne at miste biler for mange hundredetusinde kroner – uanset at de reelt set har nogen skyld i forseelsen.

Men nu vil Gjensidige tilbyde en forsikring mod konfiskation til forhandlere.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
“Vi er gået ind i området, fordi en række af vores samarbejdspartnere i autobranchen har brug for den her forsikring for at kunne drive deres forretning. Vi tror såmænd ikke, at vi får et stort forretningsomfang, og vi håber det faktisk heller ikke – vi er i sagens natur meget imod vanvidsbilisme,” siger Thomas Pirmo, partnerdirektør i Gjensidige, til InsideBusiness.

Artikler og reklamelinks:
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk