Første ejer kørte 400.000 km i denne E34 M5


Skal du være den næste? Så skal du snart slå til.

For om tre dage (fra denne artikels udgivelse, red.) ende auktionen over denne Sterling Silver-metalic BMW M5 af E34-generationen. Og den ligner et suttet bolche. Kilometerne taget i betragtning.

Dem har bilens første og indtil videre eneste ejer nemlig tilbagelagt hele 396.000 af, siden bilen blev leveret spritny i 1991. Faktisk er der tale om 246.000 mil, hvis vi nu skal være helt korrekte, for bilen er oprindelig bestilt til det amerikanske marked.


Og her tredive år efter står den stadig, som den gjorde på sit første dag. Det vil sige med de originale 17″ M-hjul og den lysegrå læderkabine. Sidstenævnte er ud fra billederne at bedømme absolut lige så frisk som dengang i 1991.

Hvor meget dokumentationen er der så gemt om bilen over årene, tænker du måske? Svaret er kort og godt alt. Selv den første benzinkvittering dateret i juni ved 383 mil følger med.

Bagsiden af medaljen, hvis man da overhovedet kan tale om sådan én i dette tilfælde, er kilometertallet. Du skal leve med, at den 3.6-liters rækkesekser har tilbagelagt en distance svarende til turen fra Jorden til Månen. Og lidt mere.

Lige nu står højeste bud i 6.000 dollars. Godt 37.000 danske kroner.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk