Fodgænger kørt ned – så blev han sigtet for biltyveri

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Torsdag nat blev en fodgænger kørt ned af en cyklist – det endte med at koste ham en sigtelse for biltyveri.


Klokken 01.29 torsdag nat overså og ramte en 65-årig cyklist en fodgænger i Slagelse. Ved sammenstødet kom fodgængeren ikke noget til, men cyklisten pådrog sig svære hovedskader. Det oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Den 41-årige fodgænger gjorde umiddelbart det rigtige og ringede efter en ambulance. Men så forduftede han også fra stedet. Og det af grunde som kort tid efter stod meget klart for politiet.

Ordensmagten ville dog meget gerne tale med fodgængeren og sporede ham via opkaldet til 112 til en adresse på Ingemannsvej. Her mødte et par betjente den 41-årige, der havde givet sig til at reparere på en bil. Bilen viste sig desuden at være stjålet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og så kunne betjentene ellers anholde og sigte manden for biltyveri. Det viste sig desuden, at den 41-årige i første omgang var løbet fra den sårede fodgænger, fordi han var eftersøgt i forbindelse med afsoning af en fængselsstraf.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk