Fodboldspillernes dyre biler

Fodboldspillernes dyre biler

Det er ingen hemmelighed at mange professionelle fodboldspillere er vilde med biler. Flere af dem har imponerende bilsamlinger, som vi kigger på i denne artikel.

Fodboldspillerne er vilde med Bugatti

Fodboldspilleren Cristiano Ronaldo har mange hobbyer. Han elsker at spille online casino spil, som du fx også kan spille på comeon.com/da . Derudover er Ronaldo utroligt vild med biler, og det er da også kun passende at verdens bedste fodboldspiller ejer verdens dyrest bil.


I 2019 købte Cristiano Ronaldo verdens dyreste bil til 82 millioner kroner. Her var der tale om den eksklusive Bugatti La Voiture Noire, og mindre et år senere, skulle der tilføjes endnu en Bugatti bil til samlingen.

Da Cristiano Ronaldo vandt Serie A, sammen med Juventus i 2019-20 sæsonen, købte den portugisiske fodboldspiller en Bugatti Centodieci til ca. 70 millioner kroner. Det siges at det er en unik bil, som kun findes i ti eksemplarer i hele verdenen, og Ronaldo fik naturligvis bilen tilpasset til sine behov.

Generelt er Bugatti et populært valg blandt fodboldspillerne. Tilbage i 2018 købte Cristiano Ronaldos tidligere holdkammerat Karim Benzema også en Bugatti. Her er der tale om en tofarvet Bugatti Chiron, som er hvid foran og sort bagpå.

Det er en potent Bugatti med en 8.0 motor med 16 cylindre, og den kan gå fra 0 til 100 km/t i løbet af blot 2,5 sekunder. Bilen kan køre helt op til 420 km/t, og der er kun produceret 500 styk. Bilen er ca. 19 millioner kroner værd, og det er den dyreste bil i Benzemas samling. Benzema har også en Bugatti Veryon, som siges at have en værdi på mere end 8 millioner kroner.

Harry Kane kører kun i engelske biler

Tottenham angriberen og den engelske landsholdspiller Harry Kane kører udelukkende i engelske biler. Han er stolt af at kunne associeres med det britiske brand Jaguar, og han er vild med Jaguar F-Pace.

Kane kalder bilen for en familiebil med et sportsligt tvist, som gør at der er plads til hundene og hans datter. På samme tid er han ikke flov over at køre den til fx træning, og der er bestemt ikke noget flovt ved den lækre Jaguar F-Pace, som har en værdi på omkring 380.000 DKK i England.

Flere spillere er vilde med leasing

Mens fodboldspillere som fx Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, og Harry Kane er vilde med at købe dyre biler til bilsamlingen, foretrækker andre spillere som Lionel Messi, og Gareth Bale at lease køretøjer.

Den argentinske fodboldstjerne Lionel Messi har en enorm bilsamling, og den mest luksuriøse bil er hans Lexus RX450h. Det estimeres at Messi betaler omkring 5000 DKK om måneden for at lease den bil, som blot er en af de mange luksusbiler i Barcelona stjernes samling.

En anden bilglad angriber er Arsenal spillerne Pierre-Emerick Aubameyang. Arsenal-angriberen er blevet set bag rattet i en LaFerrari til en værdi på 17 millioner kroner. Det siges også at han leaser en Audi R8, som har en værdi på 1,34 millioner kroner. Det betyder at det estimeres at Aubameyang betaler en månedligt leasingydelse på 16.000 DKK for at kunne sætte sig bag rattet i den lækre Audi R8.

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk