Fodboldspiller købte Lamborghini – nu vil politiet knuse bilen


Ejeren har nu travlt med at få bilen igen – inden det er for sent.

Opdatering: Flere engelske medier skrev i februar 2021, at Benjamin Mendy slap med skrækken og en bøde på 1.000 britiske pund. Det svarer til knap 9.000 danske kroner.

En hvid Lamborghini Aventador SVJ kan meget vel have kørt sine sidste kilometer. Bilen, der er ejet af Manchester City-spilleren Benjamin Mendy, står nemlig til at blive destrueret af det engelske politi.

Ifølge Drivetribe købte Mendy den million-dyre Lambo i Frankrig, før han kørte den til England. Hjemme i England blev han dog stoppet af ordensmagten 5. november i år, da han kørte rundt i bilen uden forsikring og gyldigt kørekort.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Politiet har loven på deres side
Og det skal han nu komme til at betale en meget stor pris for. I England er reglerne nemlig strikket sådan sammen, at myndighederne har mulighed for at destruere biler, der er i deres varetægt.

Og det er lige, hvad den hvide top-lambo er. I sager som denne er det sædvane, at politiet opbevarer bilen i 14 dage, inden de sælger den videre. Eller i værste fald destruerer den. Hvis altså ikke ejeren får styr på sagerne. Herunder betaler eventuelle bøder.

Ses vi til Auto Show?


LÆS OGSÅ: Falsk betjent fanget – forsøgte at stoppe ægte civilpatrulje

Interessant nok har Mendy endnu været i stand til at få bilen tilbage. Kilder tæt på fodboldspilleren påstår, at han da heller ikke var klar over, at han hverken havde gyldigt kørekort eller forsikringen i orden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Aventador SVJ er en sjælden fugl. Lamborghini har nemlig kun produceret 900 eksemplarer på fabrikken i Sant’ Agata – og kommer ikke flere!

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk