Fodboldspiller købte Lamborghini – nu vil politiet knuse bilen


Ejeren har nu travlt med at få bilen igen – inden det er for sent.

En hvid Lamborghini Aventador SVJ kan meget vel have kørt sine sidste kilometer. Bilen, der er ejet af Manchester City-spilleren Benjamin Mendy, står nemlig til at blive destrueret af det engelske politi.

Ifølge Drivetribe købte Mendy den million-dyre Lambo i Frankrig, før han kørte den til England. Hjemme i England blev han dog stoppet af ordensmagten 5. november i år, da han kørte rundt i bilen uden forsikring og gyldigt kørekort.

Politiet har loven på deres side
Og det skal han nu komme til at betale en meget stor pris for. I England er reglerne nemlig strikket sådan sammen, at myndighederne har mulighed for at destruere biler, der er i deres varetægt.Og det er lige, hvad den hvide top-lambo er. I sager som denne er det sædvane, at politiet opbevarer bilen i 14 dage, inden de sælger den videre. Eller i værste fald destruerer den. Hvis altså ikke ejeren får styr på sagerne. Herunder betaler eventuelle bøder.

LÆS OGSÅ: Falsk betjent fanget – forsøgte at stoppe ægte civilpatrulje

Interessant nok har Mendy endnu været i stand til at få bilen tilbage. Kilder tæt på fodboldspilleren påstår, at han da heller ikke var klar over, at han hverken havde gyldigt kørekort eller forsikringen i orden.

Aventador SVJ er en sjælden fugl. Lamborghini har nemlig kun produceret 900 eksemplarer på fabrikken i Sant’ Agata – og kommer ikke flere!