Fodboldfan futter 11 biler af – glemte tændt grill


En fodboldfan satte bogstavelig talt ild til opvarmningen før en kamp. At han glemte alt om det, forvandlede 11 biler til skort.

Tidligere på måneden mistede 11 bilejere deres biler. Dem havde en fan af amerikansk fodbold nemlig futtet af i forbindelse med en kamp mellem holdene Dolphins og Patriots i Miami, Florida.

Fodbold-fanen varmede bogstavelig talt op til kampen ved at tænde op i en grill på parkeringspladsen uden for stadion. Den tændte grill var der dog ingen som tænkte på, da først kampen gik i gang.

LÆS OGSÅ: 20-årig stjal bil – politiet måtte køre 240 km/t for at følge med

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Først da tyk, sort røg spredte sig på stadion begyndte det at dæmre. Det var desværre alt for sent. De tilkaldte brandmænd kunne intet gøre for at redde 11 biler på parkeringspladsen fra flammerne.

Pludselig kan vi hører eksploderende dæk
– Vi sidder og hygger os med en fed kamp, og i næste øjeblik kan vi se sort røg og hører eksploderende dæk, siger en tilskuer til WSVN.

Ifølge lokale medier udbrændte blandt andet en Mercedes-AMG S 63. Det vides endnu ikke, om vedkommende, der medbragte og tændte grillen, er blandt dem som har mistet en bil. Men sikkert er det, at vedkommende står tilbage med pænt røde ører. Altså foruden et større pengene problem, hvis ikke forsikringen dækker dumheden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Ifølge politiet i Miami er ingen person heldigvis kommet til skade i forbindelse med branden.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk