Reklame:

Flugtbilist forsøgte at gemme sig selv og ikke bilen i en carport

Tirsdag morgen bød på en lidt speciel biljagt, der endte i en carport.

Tirsdag morgen mødte en patrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi en personbil i kryds i Ringsted. Føreren af personbilen havde dog ikke den store lyst til at sludre med ordensmagten, skriver kredsen i døgnrapporten.

Så da patruljevognen vendte rundt, besluttede føreren sig for at benene på nakken. Et vidne kunne dog hurtigt fortælle politiet, at bilisten havde søgt tilflugt i en nærliggende carport.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Og her fandt politiet ganske rigtigt frem til en 25-årig mand fra lokalområdet. En forklaring på, hvorfor han havde taget flugten, kom man også nærmere. Den 25-årige havde nemlig ikke noget kørekort, ligesom han formentlig var påvirket af hash.

Men mandens synderegister viste sig også at være længere end det. Bilen, han kort forinden havde efterladt, var udstyret med afmeldte nummerplader. Den var altså hverken lovpligtigt forsikret eller registreret.

LÆS OGSÅ: Fik smadret undervognen – nu skylder de kommunen 125.000 kr.

Alene det ‘trick’ står nu til at koste ham en anseelig bøde. Men politiet lod heller ikke sagen være ved det. Det viste sig nemlig, at den 25-årige flere gange før er taget i at køre rundt uden kørekort. Af samme grund blev hans bil beslaglagt på stedet. Ordensmagten vil nu gå efter at en dommer til at konfiskere den på statens vegne.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?