Fløj forbi fotovogn – så røg kørekort og bil

Arkivfoto: presse-fotos.dk

En mand i 50’erne måtte lørdag eftermiddag aflevere både bil og kørekort til politiet, der havde målt hans Volkswagen pænt over det tilladte.


Oddesundvej ved Heltborg i Jylland er en 80-zone. Det blæste en mand i 50’erne dog på lørdag eftermiddag. Og af samme grund måtte hans aflevere både kørekort og nøglerne til sin Volkswagen til politiet i weekenden.

Uheldigvis for manden var politiet også til stede på strækningen. Den ATK-vogn, som Midt- og Vestjyllands Politi havde stillet op på strækningen, blæste bilisten nemlig forbi med 168 km/t.

LÆS OGSÅ: SE LISTEN – SÅ MANGE BILER HAR POLITIET BESLAGLAGT, DER HVOR DU BOR

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Inde i fotovognen reagerede operatøren hurtigt, og der blev sendt en patrulje afsted til Thisted, hvor manden blev stoppet og bedt om at aflevere både bilnøgler og kørekort.

– De (betjentene, red.) kunne også vise et foto fra ATK-kontrollen, som han ikke kunne løbe fra, siger vagtchef  Jens Claumarch til Nordjyske.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Vagtchefen fortalte dog samtidig, at bilisten ikke var enig i hverken beslaglæggelsen af bilen, eller det at kørekortet blev inddraget. Så nu skal en dommer se på sagen.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk