Reklame:

Flere nye Alfa Romeo-modeller får op til 1.000 hestekræfter

Alfa Romeos fremtid er på plads. Det italienske mærke vil senest i 2027 kun sælge elbiler. Men det skal man måske ikke være så ked af.

Alfa Romeo er et 113 år gammelt bilmærke. Italienerne har dog ikke solgt én eneste elbil endnu. Men det kommer til at ske. Og det lige om lidt hvis man skal tro mærkets egne planer.

Senest i 2027 vil Alfa Romeo nemlig kunne klare sig helt uden forbrændingsmotoren, mener Stellantis-koncernen, som mærket hører under.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men det er måske ikke så skidt, som det kan lyde i nogle ører. For Alfa Romeo holder fast i, at der stadig skal være plads til de hurtige Quadrifoglio-modeller.

I et interview med australske CarSalesville chefen for det hele hos Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, ikke sige alt for meget om bilernes fremtid. En ting ville han dog gerne ud med.

LÆS OGSÅ: Politiet har ‘utrolig svært’ ved at forklare, hvorfor hver femte ikke stoler på dem

Fremtidige Quadrifoglio-modeller får alt mellem 900 og 1.000 hestekræfter. Eller rundt regnet det dobbelte af ydelsen i de nuværende Stelvio og Giulia Quadrifoglio-modeller.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Biler der kører rundt med en Ferrari-udviklet, 2,9-liters V6-motor. Men det er ikke alt, Alfa-folkene har på hjerte i øjeblikket.

I et interview med Autocar kunne designchef Alejandro Mesonero-Romanos for nylig fortælle, at fremtidige Alfa Romeoer vil være inspireret af en ‘retro-bølge’.

Dermed går italienerne videre med noget, som eksempelvis Volkswagen mener er ‘en død trend’. Læs mere om det her.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?