Reklame:

Fisker til kunder: Det koster 35.000 kr. at komme forrest i køen

Danske Henrik Fisker har bedt 50.000 kunder aflevere 35.000 kr. hver. Pengene skal falde nu, hvis kunderne stadig vil have deres biler.

Er danske Henrik Fisker i pengenød? Vi ved det ikke. Men faktum er, at bilfabrikken, som danskeren lægger navn til, har bedt 50.000 kunder om at hoste op med en god del penge. 35.000 kr. eller 5.000 dollars for at være helt præcis.

Det er pænt meget mere end de 250 dollars svarende til 1.850 kr., som Fisker i første omgang forlangte for en reservation af Ocean-modellen. Det høje beløb har nu fået flere medier – især udenlandske – til at spekulere i, om pengekassen hos Fisker er drænet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Hvad får man så for sine 35.000 kr.? Jo, for de penge lover Fisker de første 5.000 personer, at de er sikret en Ocean First Edition. De bliver skal bygges for det ordinære program med udstyrsvarianterne Extreme, Ultra og Sport.

Ingen garantier
For kunder, der ikke hoster op med 35.000 kr. her og nu, kan det altså betyde, at der går endnu længere tid, før de ser noget til de biler, de har reserveret.

Fisker lover stadig, at bilen kommer til Danmark. Man kan også stadig nøjes med at lægge de 1.850 kr. i reservationsgebyr. Så skal man bare vente helt til næste sommer på bilen. Kan man ikke det, er det noget af et gamble med de 35.000 kr.

For pengene sendes ikke retur, hvis kunderne fortryder. Ligesom det ikke er muligt at få en prøvetur i bilen, før beslutningen skal falde. Nogen leveringsgaranti er der heller ikke tale om.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?