Fisker: I 2027 vil vi bygge 1 million biler om året

Foto: Fisker Inc.

Senest har der været spekuleret i, om Fisker måske mangler penge. Men nu melder mærket ud, at man både har kapret en tidligere BMW-chef, og at man fra 2027 bygger 1 million biler om året.

Det er ikke mange dage siden, at Fisker bad sine kunder om at aflevere 35.000 kr. hver. Altså hvis de stadig vil være forrest i køen til en ny Fisker Ocean First Edition. Det træk fik flere medier til at spekulere i, om mærket med den danske grundlægger og direktør – Henrik Fisker – finansielt er på dybt vand.

Men hos Fisker selv har man stadig store armbevægelser. Den seneste melding lyder, at man fra 2027 vil kunne bygge 1 million biler. Lige nu skal de første Ocean-modeller produceres af Magna Steyr-fabrikken i Østrig.

Her producerer man også BMW Z4, Toyota Supra og G-Klassen for Mercedes.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
En af dem, der skal sørge for, at der i 2027 produceres 1 million Fisker-biler om året, er Alpay Uguz. Han kommer fra en stilling som ansvarlig for mærkets SUV-produktion i South Carolina, USA. Det oplyser Fisker Inc. i en pressemeddelelse sent onsdag aften dansk tid.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk