Fire politibiler jagtede vanvidsbilist i nat – mødt af MANGE sigtelser

Billedet har intet med den omtalte sag at gøre, men stammer fra en anden sag om vanvidskørsel i Jylland i denne uge. Arkivfoto: presse-fotos.dk

Natten til tirsdag havde en bilist absolut ikke lyst til at tale med Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi – så han gjorde sig til vanvidsbilist.

Natten til tirsdag kørte fire politibiler stærkt gennem i Skælskør og Korsør. De fulgte alle sammen efter en bilist som absolut ikke havde lyst til at stoppe for ordensmagten.

Jagten varede en lille halv time, før bilisten slap speederen.

–  Føreren er anholdt, og han er sigtet for vanvidskørsel grundet flere gange, hvor hastigheden kommer mere end 100 procent over det tilladte, fortæller vagtchef Joy Haensel til TV2 Øst.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Vagtchefen fortæller desuden, at den mandlige bilist ikke havde noget kørekort. Ligesom han sad bag rattet i påvirket tilstand. Udover de forhold er han sigtet brugstyveri og besiddelse af euforiserende stoffer.

Bilisten stoppede selv bilen i Skelskør, og politiet forventer, at han bliver fremstillet i grundlovsforhør senere i dag.

Ses vi til Auto Show?


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk