Find billigt udstyr til din bil og hus

Find billigt udstyr til din bil og hus

Trænger bilen til at få skiftet nogle reservedele, eller mangler du andet udstyr til bilen? Tilbehør til biler kan koste mange penge og give en del bekymringer for de fleste, men der er faktisk et sted, hvor du kan finde autoudstyr til bilen til en fornuftig pris. Læs med her.

Hvis du mangler nyt til bilen, så kan du finde masser af varer på harald-nyborg.dk og spare penge på blandt andet pleje og vedligeholdelse, autobatterier, startkabler, og både autostole og meget mere. Du kan også finde trailere til en god pris samt udstyr dertil, hvis du f.eks. skal have flyttet noget eller skal på genbrugspladsen.

Til huset har Harald Nyborg mange varer til dig som er i gang med at bygge hus, male, renovere eller et helt andet husprojekt. Du kan finde en stor sektion indenfor maling til huset, fugning, murerartikler og meget mere. Hvis der skal installeres nye lys i boligen, findes der flere varer indenfor elinstallationer og forskellige slags lys til hjemmet.


Gør altanen til en mini-have

Hvis du bor i lejlighed, men er er den heldige ejer af en altan, så kan du med fordel gøre den rigtig hyggelig, ved at følge disse gode råd. En altan behøver nemlig ikke at se kedelig ud, bare fordi det ikke er en have man har.

Hvis du ikke allerede har et par stole og et lille bord på altanen, så kan det f.eks. pynte med et bord bænke sæt, hvis pladsen er dertil. Grønne planter i f.eks. altankasser kan også være med til at give personlighed og give lidt farve. Hvis altanen er større, kan man også lave hyggekroge med hængeblomster f.eks. Man kan også bygge møbler med paller, hvis de kan være der og gøre det dejligt blødt at sidde på med masser af puder.

Hvis altanen er overdækket, kan man også pryde gulvet med f.eks. et flot gulvtætte. For at skabe en hyggelig stemning om aftenen, når solen går ned, kan man for eksempel bruge lyskæder eller kulørte rispapirs lamper. Man kan også bruge solcellelamper, som kan give et hyggeligt skær i mørket. Hos Harald Nyborg, kan du blandt andet finde møbler til haven, men også mange andre varer som kan bruges til dekoration på altanen.

Har du en stor have, så kan du finde masser af varer til både plantning, dekoration og til at passe haven med. Måske skal der anlægges terrasse i år? Harald Nyborg har både fliserne, men også møblerne til dit nye projekt i haven. Hvis du vil gøre en god handel og spare penge på både redskaber til hus og have, men også sport, fritid og bil, så klik ind på haraldnyborg.dk eller besøg en af de mange butikker.Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk