Filmikonet uden bremsekalibre til salg


Endnu en filmbil fra Fast and Furious-franchieset er sat til at ryge en tur under hammeren. Tidligere er blandet andet Paul Walks Taga-Supra Mk. IV fra netop den første film “Fast and Furious” også solgt på auktion. Dengang lød hammerslaget på svimlende 185.000 dollar.

Skudoffer

Det er dog ikke i dette prisleje, vi forventer at finde bilen, der netop er sat til salg. Selvom bilens historie nok skal få interesserede købere til at grave lidt ekstra dybt i lommerene. Det drejer sig nemlig om den VW Jetta Mk. III, der blev kørt af karakteren Jesse, Chad Lindberg. Det er dog ikke Chad Lindberg, som gør Jettaen speciel. Det gør derimod det faktum, at den mangler bremsekalibre, hvorfor de ellers kæmpe skiver bliver ret så ubrugelige. Derudover er netop denne bil gennemhullet af bly, da den blev brugt i scenen, hvor Jesse bliver skudt ned foran Dominic “Dom” Toretto, Vin Diesel, hus.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
boosted_nytbanner

Der er dog ikke meget Fast and Furious under hjelmen. Her ligger en ydmyg 2-liters folkevognsmotor. Indvendig er bilen udstyret med Sparco-sæder. Til gengæld får du Jesses pengepungskæde signeret af alteregoet Chad Lindberg med i købet.

Nyheden om aktionen kommer blot elleve dage efter en tilsvarende Jetta fra samme film blev solgt for 42.000 dollar på auktion. Med det specielle udseende og historien bag forventes prisen på den “blyholdige” VW dog at blive noget højere.

Se vores reklamer:


Klik og se flere billeder af den gennemhullede bil, der altså kan blive din nu

 

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk