Filmhold smadrede Range Rover SVR i Bond-stunt

Ikke alt i nye Hollywood-film er computereffekter - til den nye James Bond-film smadrede filmholdet en spritny Range Rover Sport SVR

Ikke alt i nye film er skabt i en computer. Til et stunt i den nyeste James Bond-film vurderede filmholdet, at det ville give mest mening at smadre en Range Rover Sport SVR.

Hvis du i biografmørket under den nye James Bond-film tænker, at den Ranger Rover triller lige lovlig realistisk rundt på taget, er du altså ikke helt galt på den.

Under en stunt-scene i nye Bond-film ‘No Time to Die’ skrotter filmholdet på dramatisk vis en Range Rover Sport SVR . Altså autentisk. Helt uden computerskabte virkemidler.

Ingen CGI – computer generated imagery – her. I hvert fald ikke hvis man skal tro filmfolkene. Og grunden?Craigs sidste Bond-tjans
Selv CGI vil ikke kunne skabe samme effekt, som filmen vil få, hvis man faktisk vælger at smide en Range Rover udover en afkanten på en grusvej. Og som sagt så gjort.

‘No Time to Die’ har dansk biografpremiere 30. september. Filmen bliver i øvrigt Daniel Craigs sidste som Englands mest hemmelige agent, 007. En nye Range Rover Sport SVR har 5-liters V8-motor med kompressor og 575 hestekræfter.

Pris? 2,7 millioner kr. Altså inklusiv dansk afgift.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk