Bilist fik knaldet forrude – lastbilchauffør sigtet

Arkivfoto: presse-fotos.dk

En bilist fik torsdag formiddag knaldet forruden i sin bil, da det fløj med løsdele fra ladet på en lastbil.

Torsdag formiddag ringede en bilist Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Forinden var forruden på vedkommendes bil blevet bladret, da det fløj med løsdele fra ladet på en lastbil som lå foran personbilen på Sydmotorvejen omkring Tappernøje.

En politibil blev sendt afsted mod lastbilen og kom kort efter til at køre bag den. Her kunne politi konstatere, at det ganske rigtig fløj med dele fra lastbilen. Politiet beskriver det som ‘små stykke rust fra jernbjælker på ladet’.

Det lyder måske ikke så slemt. Men det var nok til at politiet bad lastbilchaufføren standse vogntøjet. Chaufføren – en 44-årig mand fra Ringe – blev herefter sigtet for ikke at have sikret sin last korrekt. Det oplyser politikredsen i døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bøden for dårligt sikret last begynder ved 1.000 kr. Men hvis lasten har været til fare for den øvrige trafik, kan bøden hurtigt blive væsentligt højere.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk