Fik bøde for cykle på motorvej – gjorde præcis det samme en time senere

En britisk cyklist havde en meget forståelse, for at motorvejene er lukket land for cyklister. 


Ligesom det er tilfældet i Danmark, er det i England populært at tage cyklen. Men det er bestemt ikke alle steder, cyklister er velkomne. Et af stederne er helt åbentlyst på motorveje.

Det havde en britisk cyklist dog ikke meget til overs for. Hertfordshire Road Police skriver således på Twitter, at man fik stoppet den samme cyklist hele to gange på en dag, fordi vedkommende befandt sig på motorvejen. Endda inden for en time.

Her kan man indvende at første gang kan have været et uheld. Omend et temmeligt dumt et for en cyklist, der er blandt de blødeste trafikanter. Men her kunne politiet altså stoppe cyklisten to gange på én time. Ovenikøbet to forskellige steder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
I Danmark er det ikke mere end et år siden, at en 63-årig mand begav sig ud på en lignende cykeltur. Da han blev stoppet i nødsporet, forklarede han, at han havde ret til at køre der. Altså sammen fordi hans ‘normale’ rute var spærret af på grund af vejarbejde. Men den forklaring købte politiet ikke.

Det samme skete nogle måneder senere på Køge Bugt-motorvejen. Ligesom den 63-årige kunne, kan den britiske cyklist se frem til en klækkelig bøde.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk