Taxachauffør fik 100 euro for at overlade bil til travl Schumacher

I 2007 havde den syvdobbelte Formel 1-verdensmester Michael Schumacher lidt for travlt til at lade sig fragte af en taxachauffør.

Året var 2007, og den nyligt pensionerede F1-chauffør Michael Schumacher havde travlt. Så travlt at en taxa-chauffør måtte vige pladsen bag rattet til den syvdobbelte verdensmester.

– Det var vanvittigt, at Schumi kørte min taxi, mens jeg sad på passagersædet. Han kørte i fuld fart rundt om hjørnerne og overhalede på de mest utrolige steder!

Sådan sagde den tyske taxachaufføren Tuncer Yilmaz til BBC Sport efter en køretur han nok sent vil glemme. Hvis overhovedet nogensinde.

Vi skal tilbage til en december 2007 for at finde en fortravlet Michael Schumacher med familie, som var ved at komme for sent til en flyafgang. Faktisk havde Schumacher-klanen så travlt, at Michael ikke havde tid være passager.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: Hvordan går det, Schumi? Her kan du se ny Schumacher-dokumentar

Den syvdobbelte verdensmester satte sig derfor bag rattet af Tuncer Yilmaz’ taxa, en Opel Vivaro med ni sæder. Og afsted det gik.

Faktisk så hurtigt at både taxachaufføren – som altså for en kort bemærkning blev passager – og Schumacher efterfølgende var i politiets søgelys.

Familien nåede flyet, og Michael Schumacher stak taxachaufføren 100 euro i drikkepenge for ‘besværet’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk