VIDEO: Ferrari-stjerne smadrer historisk Formel 1-bil


Selvom Charles Leclerc ikke er gode venner med Monacos gader, når han sidder i en Formel 1-bil, så den seneste ulykke ikke hans skyld, mener Ferrari.

Bilen er uvurderlig, og indtil i søndags også i et stykke. Det var lige indtil Charles Leclerc satte sig bag rattet af Niki Laudas Ferrari fra 1974 for at køre med i Grand Prix de Monaco Historique.

I La Rascasse-svinget mister den unge monegasker nemlig herredømmet over bilen der planter bagenden i barrieren. Det var dog ikke Leclercs skyld, at nogle Ferrari-mekanikere nu kommer på arbejde. I hvert fald ikke hvis man spørger Ferrari selv. På Twitter skriver italianerne, at bremseproblemer fik bilen ud af kurs.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Andre bruger på det sociale medie har dog også bemærket, at der tilsyneladende hviler en forbandelse over Leclerc på hjemmebanen. Blandt andre ham selv.

– Bedst som man troede, at det ikke kunne bliver værre, ryger bremserne i rascasse med den mest historiske Ferrari Formel 1-bil, skriver han.

I en mere moderne Formel 1-bil er det gået galt for den 24-årige Ferrari-kører flere gange. Senest sidste år i Q3 om lørdagen. Det ændrede ikke på, at Charles Leclerc egentlig havde sikret sig pole position. Bilen nåede dog ikke at blive klar til søndagens løb, og Leclerc måtte derfor se til fra Ferrari-garagen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk