Reklame:

Fernando Alonsos Enzo Ferrari ventes solgt for svimlende mange millioner

Karosseriet er det første i rækken, og så tilhører den højrøde Ferrari ingen ringere end Fernando Alonso. Altså lidt endnu.

Fernando Alonsos Ferrari Enzo er ikke bare en Enzo, som de kom i rækken af 399 biler. Plus én til paven.

Alonsos eksemplar er den allerførste. Bilen har kun kørt små 4.800 kilometer. Og det afspejler sig i prisen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Auktionshuset i Monaco, som 8. juni skal have bilen under hammeren, forventer, at den Rosso Corsa-lakerede italiener løber op i et svimlende beløb.

Faktisk lyder vurderingen på ‘over 5 millioner’. Altså euro. Vekslet til dansk mønt betyder det, at du skal have 37,2 mio. kr. op af lommen for få fingre i bilen.

LÆS OGSÅ: Nu rammes ALLE veteranbiler – vægtafgiften stiger voldsomt meget

Til sammenligning? Ja, der er faktisk ikke rigtig noget at sammenligne med. I hvert fald ikke lige nu. Selv et bil-mekka som Mobile.de er bogstavlig talt støvsuget for de ellers få eksemplar af den V12-motoriserede superbil, man ‘plejer’ at kunne finde der.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Tilbage står, at der kun er én vej. Du skal ned på dine blødende knæ for din bankrådgiver og dennes chefs chef, hvis det skal kunne lade sig gøre. Altså for os almindelige dødelige.

Fernando Alonso er dog ikke den eneste Formel 1-figur, der ejer en Enzo. Ferrari byggede en Enzo specielt til Michael Schumacher. Den blev dog solgt engang i sommeren 2018. Og den er faktisk endnu mere ‘speciel’ end Alonsos. Læs mere om den historie her.

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?