Det tager fem uger at lakere en Bugatti


I hvert fald hvis den skal have en farve som ikke lige er en del af “standard”-pakken.

Bugatti er ved at være i mål med Chiron-produktionen. Der skal bygges 500 biler. De er allesammen udsolgt, så nu venter de sidste biler faktisk kun på at komme frem i køen. Det er dog ikke, fordi Bugatti lader bilen dø i stil. Snarer er det lige omvendt. Se bare lige de to biler her.

De har været en tur forbi Bugattis Sur Mesure-afdelingen for at blive malet med en teknik, som mærket kalder Vagues de Lumière. Hele lakken skal påføres i hånden, og det tager laaang tid. Helt konkret er en mand fem uger om at male hver bil. De mange farvelag forsegles med lak, hvilket giver de vilde resultater som ses på billederne længere nede i denne artikel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:LÆS OGSÅ: Bilist mister bil i byzone – Havde “glemt” af aflevere nummerpladerne

Den lyseblå og meget orange bil er en Super Sport 300+. Og som om lakken ikke var vild nok, så fortsætter teamet inde i kabinen. Den mørke blå bil er en Pur Sport med sorte kontraster. Det vides ikke, om bilerne er købt af den samme person. Uanset hvad har køberen eller køberne som minium betalt 3,5 millioner euro.. altså 26 millioner kr. pr bil!

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk