Fem fede fælge til bilen

BBS fælge fra Carmondo

Hvis der er noget, der både skifter og forbliver det samme, så er det fælgmoden. Men det behøver ikke være en jungle at finde det fede, nye sæt til næste sæson. Her har vi fundet fem fede bud på flotte fælge.

Du kender situationen. Du er kørt fast og træt i din bils nuværende alufælge. Så du sætter dig foran computeren i jagten på fire nye styk. Men hvor skal man lige begynde? Carmondo.dk er et virkelig godt bud, hvis fælgene skal være flotte og prisen god.

Så vi har samlet lidt til bunke af de fedeste stykker aluminium. Er du klar? Så går vi i gang.

BBS CC-R
BBS alufælge


Vi kan nærmest ikke komme på noget mere ikonisk inden for fælge end BBS. Aluminium fra den tyske producent betaler du måske lidt mere for end hos konkurrenterne. Til gengæld går designet aldrig af mode, og der vil derfor altid være en køber, den dag du bestemmer dig for, at der skal ske noget nyt… igen.

Her har vi taget udgangspunkt i en 20” af CC-R serien. Ganske enkelt fordi mange moderne biler uden problemer kan sluge en montering i de dimensioner. Lækkert sæt til 4.941 kr. stykket. Køb dem her!

R-Series R1 Black
R-series fælge fra Carmondo


Her snakker vi virkelig om god pris på fælge. Skal pris og kvalitet hænge sammen for dig, finder du næppe noget bedre end R-Series fælge. Her tager vi udgangspunkt i R1 Black i 20”, men en 19” er selvfølgelig også en mulighed. Hybrid Forged-teknologien gør, at du får en fælg, der er betydeligt lettere – men også stærkere – når vi sammenligner med fælge, der er støbt på traditionel vis.

R1 leveres komplet med bolte/møtrikker, centerringe og fræste aluminiums-centerkapsler. Lige nu er dette lækre sæt lige til at stjæle til en pris på bare 2.900 kr. stykket. Køb dem her!

Vossen CVT
Fede vossen fælge fra Carmondo

Nok har Vossen ikke samme legende-status som BBS, men det skal du ikke lade dig narre af. Med design og kvalitet i den absolutte topklasse er samtlige sæt fra amerikanske Vossen mere end bare ét kig værd. Her har vi hevet fat i CVT-serien i 20”, men som Vossen-forhandler har Carmondo også sættet i 22”, hvis den større tomme passer bedre ind under din slæde.

Sættet i 20” i Titanium Silver kan lige nu blive dit for den samlede sum af 21.996 kr. Eller bare 5.499 kr. pr. fælg. Køb dem her!

R-Series R5 Black
R-series R5 fælge
Vil du gerne skille dig ud, og det vil du nok, siden du læser disse linjer, så er det R5-fælgen fra R-Series, du skal have fat i. Den minder lidt om den Style 22-fælg, som BMW udstyrede E36 M3 med fra fabrikken. Så er det den ‘tyske stil’, du er ude efter, er du godt begyndt her.

Igen er vi ovre i en fælg, der er blandt de mest skånsomme på markedet, når det kommer til dine finanser. R5 fås i alt fra 17”, som vi her har taget udgangspunkt i, helt op til solide 20”. Prisen for de her 17” er lige nu skarpe 2.196 kr. pr. fælg. Køb dem her!

BBS CH-R
BBS fælge fra Carmondo

Vi afslutter vores rundtur blandt flotte fælge ved endnu engang at besøge tyske BBS. CH-R-fælgen ruller uden tvivl med et af de mest tidløse designs, som nogen fælgfabrikant nogensinde er kommet op med. Og så er modellen tilgængelig i flere størrelser og farvekombinationer. Sort grundfarve med rød centerkapsel er super race-agtigt.

Eller hvad med en lækker koksgrå, hvis da ikke en klassisk sølvtone måske i virkeligheden mere er dig? Valget er dit, mulighederne er mange. Her har vi kigget på netop et sæt sølvfarvede CH-R i 20”. Lige nu bliver de dine for bare 4.847 kr. stykket – det er altså en skarp pris. Køb dem her!