Fem fede bilfilm at slå corona-tid ihjel med

Det ser ud til, at vi skal blive hjemme et godt stykke tid endnu – så her har vi samlet fem fede bilfilm, du kan sætte på for at glemme corona-tiden – bare for et par timer

Okay, vi har sådan set lige gjort det. Her finder du vores første liste med fede bilfilm, der kan aflede din opmærksomhed fra coronaen. I hvert fald bare lidt.

Men at dømme ud fra Boosted-læsernes kommentarer til vores første artikel, gemmer der sig endnu mere højoktan, som er værd at smide på hjemmelærredet.

LÆS OGSÅ: Genial gut køber Mini Cooper kun for at bygge spil-simulator


Og vi må give dem ret. Denne liste er absolut heller ikke udtømmende, men det er da en begyndelse. Slå de to lister sammen og du har 15 film at vælge i mellem. Det tager alligevel en rum tid at komme igennem.

Så lad os komme i gang med nogle fede biler på film!

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i de fem filmforslag. 

BABY DRIVER (2017)
En af de sidste film Kevin Spacy medvirkede i, inden han røg i offentlighedens gabestok. Men faktisk er det slet ikke ham, filmen handler om. Spacys karakter ‘ansætter’ blot et hold bankrøvere, og sådan nogen skal jo bruge en chauffør. Det er ‘Baby Driver’ (Ansel Elgort) – der med musik i ørene er iskold bag et rat.


Reklame: