Fede bilspil til ferien

Hvis du er vild med at køre ræs, bør du læse med her. Vi har nemlig taget et kig på udbuddet af gode bilspil og giver dig her vores bud på nogle af de mest underholdende af slagsen.

Især til PC finder du en lang række af gode bilspil. Dirt Rally fra producenten Codemasters er uden tvivl et af vores favoritspil. Det er især den udbygget rallysimulator, der gør spillet interessent. Her får du på alle måder at mulighed for at føle, hvordan det ville være at kaste sig hovedløs ud i et ujævnt og udfordrende terræn i topfart. Need for Speed fra Ghost Games er en PC-klassiker, vi også bør fremhæve. Det er som sådan ikke et spil med et super gennemtænkt plot, men det opvejes fuldt ud af den gode grafik, og spillets umådelige evne til at være underholdende.

Hvis du er til spillemaskiner, bør du prøve det anmelderroste spil Drive: Multiplier Mayhem fra NetEnt. Grafikken i spillet er virkelig godt lavet. Her tages du med ind i nattens gadebillede, hvor der er lagt op til hæsblæsende og ulovlig gaderæs. Spillemaskinen udbydes blandt andet af Maria Casino og er på alle måder et spil til dig, der er vild med ræs og også godt kan lide at sætte lidt penge på højkant. I spillet er der mulighed for at vinde på i alt 15 gevinstlinjer. Desuden er der indbygget en masse bonussymboler, som kan udløse ekstra gevinster. 

Sidst men ikke mindst er det svært at komme uden om PS-spillet Gran Turismo, der gennem årerne er lavet i adskillige variationer. Den nyeste variation Gran Turismo Sport blev introduceret på markedet i oktober sidste år og er produceret til PlayStation 4. For at fejre udgivelsen lancerede Nissan sidste år en projektbil med en tophastighed på hele 315 km/t, der udelukkende køres ved brug af en PlayStation DualShock 4-controller. Det fedeste ved spillet er, at du fra start får lov til at sætte dig ind bag rattet af de mest geniale biler. Her er der ikke noget med, at du først skal gøre dig fortjent til at køre en lækker bil med masser af hestekræfter. Denne feature gør spillet yderst underholdende fra første møde.

Uanset om du er til PC, PlayStation eller spillemaskiner er der altså rig mulighed for at finde et bilspil, der med garanti vil give dig masser af timer med god underholdning.