Fed familieflytter til salg: Multivan med 911-motor og 580 heste

Der er familiebiler – og så er der onde familiebiler. Denne Mulitivan hører til den sidste slags

Der er en Volkswagen Multivan til salg i Tyskland. Ja, der er formentlig flere 1.000. Men ingen helt som denne sorte sag.

Bygget af TH Automobile er det her dog ikke bare en Transport med seks sæder. Der, der normalt er hjulbrønd, er nemlig blevet til motorrummet for en 3.6-liters fladesekser fra en Porsche 911 997 Turbo. Apropos turbo’en så er der faktisk to af dem fra en 911 GT2.

Reklameblok:TH2, hedder bilen. Og den har kostet en kvart million Euro at bygge. Men du kan lige nå ‘snubbe’ den for 140.000 Euro. For den slags penge, der i dansk mønt bliver til lige lidt mere end en million kroner, får du et 580 hestes højbenet monster med plads til hele den pukkelryggede.

LÆS OGSÅ: 638 hk og 311 km/t – 911 Turbo-motor i Transporter

De 580 hestekræfter går desuden direkte i baghjulene via et sekstrins manuelt gear med LSD-bagtøj. Vi foreslår et solidt dæk-budget, hvis du allerede nu synes, det dufter af drift!

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Og motoren er faktisk ikke det eneste Porsche i bus-format her. Også rattet, forstolene og de tre pedaler kommer direkte fra 911-donorbilen. En kommende eje må dog leve med, at bilen er elektronisk begrænset til 285 km/t på toppen.

Omvendt kan de færreste have mod på mere i en bus med VW-logo. Porsche power eller ej. Det er her, at de 370 millimeter store Brembo-skiver bag de 19″ ATS-fælge nok er en rimelig god investering. For ikke at sige en nødvendighed.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!