Fast and Furious-Supra solgt – den dyreste nogensinde


Aldrig har nogen betalt så meget for en gammel Supra

Hvis du drømmer om at se mere til Fast and Furious end bare på det store lærred, kommer du for sent. Den Supra, som Paul Walker alias Brian O’Conner, brugte i de to første film, erf nemlig lige solgt.

Og det for et rekordstort beløb. Faktisk har auktionshuset Barrett-Jackson ikke solgt en dyrere Toyota Supra end lige dette eksemplar. Der var intet mindstebud på den 27 år gamle japaner, men køberen har alligevel måttet grave dybt i lommerne.


For i modsætning til den stunt-bil, der i 2015 blev solgt for 185.000 dollars, er bilen her mere den ægte vare. Under hjelmen ligger nemlig en tre-liters 2JZ-motor og – desværre – et automatgear. Dog uden yderligere modifikationer, så filmholdet har måttet trylle noget i klipperummet for at få den bilen til at se F&F-hurtig ud.

Det har dog ikke afskrækket køberen, som har smidt vanvittige 550.000 dollar for bilen. Det svarer til 3,4 millioner danske kroner. Til sammenligning kunne man i 1994 få tre spritnye Supra’ere med fuld dansk afgift for den slags penge… Og stadig have 400.000 i overskud.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk