Fast and Furious-stjerne pisser dommer af


Skuespiller Tyrese Gibson kom fornylig på kant med dommeren i en sag børnepenge. Det koster nu Fast and Furious-stjernen.

Han har allerede skovler millioner ind på sin medvirke i adskillige Hollywood-film. Blandt andet Fast and Furious-serien. Men at dømme ud fra afgørelsen i en sag om børnepenge skal Tyrese Gibson mere end håbe, at der er rigeligt med roller at få i fremtiden.

En dommer har nemlig beordret ham til at betale en klækkelig sum børnepenge til eks-konen. 10.000 dollars svarende til 75.000 kr. Altså hver måned. Og ikke bare det. Dommen har tilbagevirkende kraft.

Sat på plads
Derfor skal Tyrese Gibson hoste op med beløb fra den dag, ekskonen søgte om skilsmisse. Det skete i september. Inden dommen måtte dommeren dog irettesætte skuespilleren som forsøgte at svare ekskonens advokat igen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
–  Du får ikke lov til at stille spørgsmål! Det er ikke sådan, det her fungerer, lød det i retssalen ifølge TMZ.

Dommeren var dog ikke færdig med sin svada. For Tyrese Gibson fik også besked på, at han skal være glad for, at beløbet ikke er højere.

Lidt medvind i retten
Og så skal han i øvrigt håbe på, at ekskonen flytter ind i et dyrt hus, så deres fælles barn kan få et endnu bedre liv.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Lidt medvind fik Tyrese Gibson dog. Dommeren slog nemlig 43.000 dollars – svarende til 320.000 kroner – af beløbet. Det dækker over penge, som Gibson har betalt af på ekskonens bil.

Man skulle ellers tro, at Gibson er særdeles godt kendt med begrebet børnepenge. Han betaler nemlig allerede omkring 79.000 kr. til en anden eks, med hvem han har en teenage-datter.

Så vidt vides er Tyrese Gibson på rollelisten til de to sidste Fast and Furious-film. Hvor meget, han får for at medvirke, har ikke været fremme.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk