Fast and Furious kommer som spil – se traileren her

2020 kommer både til at byde på Fast and Furious-film og spil

I næsten to år tier har filmfranchiset Fast and Furious skovlet biografmillarderne ind. Nu udvider folkene bag med et computerspil, der får premiere samtidig med den niende film i rækken af bil-action-film.

Fast & Furious Crossroads er titlen på et ny actionspil, der beskrives som ‘det team-baserede bil-kup’. Spillerne kan deltage i alt fra højhastigheds-jagter til stunts, og det i skikkelse af filmens karakter.

Ja, Vin Diesel og Michelle Rodriguez, henholdvis Dom og Letty, vil – sammen med en række andre karakterer fra filmen – spille sig dem i Crossroads. At dømme ud fra traileren, som du kan se herunder, bliver det som at spille sig gennem en typisk F&F-film. Hurtige biler og Hollywood-brag for fuld udblæsning.

ÅRETS JULEGAVE: SPAR 40% PÅ BILLETTEN TIL AUTO SHOW – KLIK HER!

Karakterer og stemmer fra virkelighedens verden er ikke det eneste, udviklerne fra Slightly Mad Studios kørende for sig. Man har også sikret sig en række bil-licenser, så spillerne kan drøne rundt i alt fra Dodge Charger til Renault Megane.

Slightly Mad Studios er i øvrigt dem, der står bag racersimulatoren Project Cars.

Ikke at det siger noget videre om kvaliteten, når det kommer til F&F-spil. Sidste gang, Fast and Furious forsøgte at kaste et spil af sig, ja – det har man gjort før, endte det mildest talt skidt.

Både anmeldere, fans af filmserien og spillere tog generelt dårligt mod ‘Fast & Furious: Showdown’, der udkom i 2013 til både konsol-platforme og PC.

Men nu gøres endnu et forsøg. Fast & Furious Crossroads udkommer til PlayStation 4, Xbox One og PC til maj næste år.

SE TRAILEREN HERUNDER


Reklame: