Fast and Furious-instruktør vil krydse bilfilm med Jurassic Park


F&F-universet kører i øjeblikket på sin niende film, og instruktøren er ikke bange for at lade Vin Diesel og Co. møde dinosaurer.

Der er tre Fast and Furious-film og en række spin offs tilbage. I hvert fald som det ser ud nu. Den niende film i rækken er allerede udskudt af flere omgange, men holdet bag forstår virkelig at holde brandet hypet godt og grundigt.

Senest har instruktør Justin Lin, der indtil nu står bag fem F&F-film, meldt ud, at han ikke vil afvise en hybrid af filmserien og dinosaurens verden i Jurassic Park.


– Well, jeg har aldrig sagt aldrig om noget som helst, sagde Justin Lin, da han blev spurgt ind til netop den højst besynderlige idé. Faktisk gik han lidt videre.

– Hele idéen med vores filosofi er, at vi ikke vil lade os binde til noget fast eller blive stemplet som noget bestemt.

Fra gaderæs til bankrøverier
Fast and Furious har da også slået mange skarpe sving gennem årene. Serien, der begyndte med gaderæs, gik hurtigt over til mafia-metoder og bankrøverier. Ja, for slet ikke at nævne de vilde actionscener, hvor de medvirkende – biler som mennesker – hænger halvt ude af flyvemaskiner i flere kilometers højde.

LÆS OGSÅ: Så VANVITTIGT mange biler er smadret i Fast and Furious-filmene

Michelle Rodriguez, som spiller Letty i filmserien, er da heller ikke afvisende over for idéen om dino-dyrene. Faktisk indikerer hun mere eller mindre, at drejninger i serier som Fast and Furious-serien er uundgåelige.

– Det eneste der står i vejen (for det, red.), er de enkelte filmbrands og deres advokater. Men her har vi to brand der er ejet af det samme selskab. Jeg ved det ikke, men jeg siger, at det fungerer.

Og et har Rodriguez da også ret i. Universel Studios står bag både Fast and Furious og Jurassic Park.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk