Fast And Furious 9 forsinket – igen!….

Premieren på F9: The Fast Saga er udskudt (igen…), og det er James Bonds’ skyld.

Coronapandemien har aflyst det ene bilshow efter det andet, og ligesom alt andet har det også haft indflydelse på biografpremiererne. Eller rettere mangel på samme.


Og det mærker holdet bag den niende Fast and Furious-film nu. Altså endnu en gang. Først var filmen nemlig sat til at gå i biografen verden over 22 maj i år, men på grund af corona-virus blev det ikke sådan.

I stedet skød man premieren ind i det nye år, hvilket betød, at de første biografgængere vil få filmen at se 3 april 2021. Men sådan bliver det altså heller ikke. Og skurken er verdens måske mest kendte hemmelige agent – nemlig James Bond.


LÆS OGSÅ: 8.000 bilister knaldet i kæmpe fartkontrol

Eller rettere den 25. film om ham, som sjovt nok er sat til at få premiere den før den niende F&F-film. Og med blot 24 mellem to så store Hollywood-baskere har F&F-holdet besluttet sig for endnu en gang at trække det korteste strå.

Derfor har gensynet med Vin Diesel og Co. nu fået datoen 28. maj 2021, skriver Hollywood Reporter.

Lidt af ventetiden kan du slå ihjel ved at se eller gense traileren til F9: The Fast Saga herunder.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over seks år. Email: bj@boosted.dk