Farvel til baby-bimmer: ‘Sidste’ BMW M2 har 733 hk


Det er muligvis den mest potente BMW M2 nogensinde.

Rækkesekseren i BMW M2 som vi kender den, synger på sidste vers, fordi modellen gør det. Det forventes nemlig, at BMW løfter sløret for den næste 2 Serie allerede senere i år.

Derfor skal der også en ny M-tunet topmodel til. Men før vi når så langt, er der stadig tid til at hylde den nuværende model. Den oprindelige M2. Hvilket den tyske tuner Lightweight i den grad gør.

LÆS OGSÅ: Aston Martin-ejer smadrede bil, sagtsøgte værksted – og tabte med et brag!Mød M2 Competition Finale Edition. Et bæst pakket ind i sort lak, der får hele det øvrige M-program til at blegne. Bogstavelig talt. For her kan ikke engang den hurtigste M5, CS’eren, være med.

Æder M-programmet
På en eller anden måde er det nemlig lykkedes den tyske tuner at hente intet mindre end 733 hestekræfter og 880 Nm i den tre-liters rækkesekser med turbo. Mind you, det er mere end i selv McLaren 720S og Ferrari 488 Pista.

Desværre har Lightweight ikke sagt noget om bilens præstationer. Hverken fra 0 til 100 km/t eller på toppen, men du skal ikke kunne lægge meget mere end to og to sammen for at regne ud, at den nok godt kan flytte sig.

Prisen er der heller ikke noget ude om. Ring hvis du vil noget, som man siger. Men med hidsigt brug af kulfiber, 19″ letvægtshjul og den slags hestekræfter er Finale Edition næppe en forærring.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk