Fart over feltet helt lovligt: Racedays.dk er tilbage i Aalborg


Gaderæs har alle dage hørt undergrunden til, men i 2014 startede organisationen RACEDAYS.DK kampen for at bringe bødeantallet ned og slippe hastigheden fri under lovlige, kontrollerede og sikre rammer.

Og efter en kæmpe succes med arrangementer i netop Aalborg, Odense og Skjern i 2015 kan RACEDAYS.DK meddele, at det lovlige gaderæs vender tilbage til Aalborg for tredje år i træk. Det betyder fem arrangementer, der starter fredag d. 29 april på den 201-meter lange “Aalborg-bane” på Kystvejen i Nørresundby i tidsrummet fra 20:00 til 24:00, hvor både biler og motorcykler med eller uden nummerplader er velkomne.

Mere er på vej

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
RACDAYS.DK kæmper for, at arrangementerne i Aalborg ikke bliver de eneste på kalenderen i 2016. Således er organisationen i dialog med både Odense og Skjern-kommuner, så der atter kan lugte af benzin og dækgummi brændt af på lovlig vis i de to byer. Desuden er Randers på idébordet hos RACEDAYS.dk.

Vi har været med til at sætte standarden for, hvordan man på landsplan kan løse problemet med ulovligt street race på en effektiv og sikker måde“, lyder det fra RACEDAYS.DK om arbejdet med at få etableret lovlige rammer for gaderæs i Danmark.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Boosted Magazine var selv til stede, da RACEDAYS.DK i 2015 kom til Odense for første gang, og vi var meget imponeret af arrangementet. Vores reportage fra den aften kan læses i Boosted Magazine nr. 22.

Gi’ den gas og husk styrthjelmen – det er et lovkrav!

10668712_1560865124124942_8932503014668003619_o

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk