Far og søn skal i fængsel for vanvidskørsel

En 24-årig mand og dennes 67-årige far skal begge i fængsel, efter at den 24-årige kørte med kokain i blodet. 
Foto: Rigspolitiet

En 24-årig mand og dennes 67-årige far skal begge i fængsel, efter at den 24-årige kørte med kokain i blodet. 


En far og dennes søn blev mandag i denne uge begge idømt fængselstraffe ved Retten i Kolding. Den 24-årige søn var tiltalt for i alt 15 forhold. Herunder vanvidskørsel med kokain i blodet på en u-indregisteret motorcykel.

Mandag fik den 24-årige fra Kolding konfiskeret sin motorcykel, ligesom han ikke må føre noget køretøj, der kræver kørekort, i ti år. Desuden skal han i fængsel i et år og tre måneder.

Det skriver JV.dk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Den 24-åriges 67-årige far sad også på anklagebænken. Han forsøgte ifølge politiet nemlig at hjælpe sønnen ved at køre ud foran den patruljebil, som eftersatte sønnen.

Retten vurderede, at faderen for sin opførsel skal tilbringe 60 dage i en fængselcelle. Han mister desuden retten til at føre et køretøj i et år.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Han nægtede sig dog skyldig i anklagerne. Det var i stedet politiet, der udsatte ham for fare, hævder den 67-årige.

Sådan har jeg altid kørt
I løbet af jagten på en landevej, hvor den højst tilladte hastighed er 80 km/t, blev den 24-årige målt til at køre mindst 204 km/t. En overskridelse på 155 procent.

– En motorcykel er en legeplads. Sådan har jeg altid kørt på dem, svarede 24-årige, da han blev bedt om at forklare sig retten.

Den 24-årige mente også, at han havde en slags sjette sans. Og derfor var fint i stand til at navigere uden om den øvrige trafik. Også selvom han kørte op mod 200 km/t.

Den troede Retten i Kolding dog ikke på.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk