Far og søn projekt: Perfektionerer gammel E30 325iS

Nogle biler bliver enten født som stjerner eller opnår en status, der gør, at de for alle bilentusiaster står med tændte forlygter med en styrke som en milliard xenon-pære i bevidstheden. Sådan er det i hvert fald for mange, når snakken falder på BMW 3-serie med modelkoden E30. Selvom det er 22 år siden, samlebåndet producerede den sidste bil og holdt inde. Snakken går, og folk bygger stadig på den legendariske, nærmest mytiske tysker.

boosted_nytbanner

Det skyldes ikke mindst top-varianten, M3, som med den 2,5-liters række-fire kaldet S14 tog motorsporten med storm og kæmpede indædt med Mercedes 190E Evo om bl.a. sejre i den tyske DTM-klasse. Selvom den oprindelige M-bil var med fire propper, så er det ikke nødvendigvis den mest brugte motor, når det gælder ombygninger.

Tag nu eksempelvis denne 325i, som en far videregav til sin søn, da knægten fyldte 15. Med de 169 heste i den “lille” 2,5-liters 325’er burde der være alt andet rigeligt sjov for både junior og senior i den gamle tysker. Som prikken over det berømte i er de originale us-kofangere bibeholdt, og en Bilstein luftundervogn samt et sæt 8.5×16” Schmidt TH Line-fælge  på 205/40-dæk  er røget under bilen, skriver mediet modifiedcars.com.

Klik og se flere billeder af bilen i galleriet herunder

 

Klik frem og tilbage på pilene