Nu falder benzinprisen i Danmark

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Både i Sverige og i Danmark har benzinselskabet Circle K i dag reguleret prisen på benzin ned. Herhjemme er literprisen faldet med cirka 30 øre.

Prisen på en tønde råolie er de seneste dage faldet. I dag koster den 113 dollars. For bare er par dage siden ville den samme tønde have kostet 120 dollars. Og det mærker bilisterne nu. I hvert fald lidt.

Hos Circle K har man både i Sverige og i Danmark sat prisen ned. Herhjemme drejer det sig om cirka 30 øre literen. Men kunderne er stadigt rasende. Faktisk, mener bilisterne, er prisnedsættelsen det samme som at blive pisset på.

– I pisser på os. En kæmpe hån, skriver Laila C, som Ekstra Bladet citerer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Kommentaren er en af de mest populære til en artikel som det svenske mediet Expressen har lagt ud på sin facebookside.

Modsat den svenske regering har regeringen i Danmark dog ikke villet rører ved benzin- og dieselafgifterne. Det har svenskerne ellers godt af flere omgange. Men prisen er dog faldet. Også herhjemme.

Ses vi til Auto Show?


Hos Drivkraft Danmark, som overvåger brændstofpriserne herhjemme, har man også registeret, prisfaldet. Det er dog ikke ret meget, det er blevet til. Fra 15. til 18. juni er prisen faldet med 20 øre.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk