Bilist får bøde – spiste kebab i bilen


Om det var i en BMW, melder historien dog ikke noget om.

Ligesom vi her i Danmark er ramt af coronaen og lockdown, er briterne det. Og det fik en bilist at føle på pengepungen, da han besluttede sig for at køre en tur fra Bristol til Cheddar Gorge.

Hvorfor? For at spise en kebab. Men den går altså ikke under de nuværende restriktioner i det engelske, hvor alt bevægelse uden for hjemmest fire vægge skal være ‘nødvendige’ for at være lovlig.

LÆS OGSÅ: DOMMER FORAGET OVER VANVIDSBILIST – SYNES DU, DET ER SJOVT?Politiet vurderede mandens tur ‘som ikke-nødvendig’, hvorfor de præsenterede ham for en bøde, mens han sad i sin bil og spiste.

– At køre fra Bristol til Cheddar for at spise kebab i din bil er ikke god nok en undskyldning’, lyder det i et Tweet fra politiet.

Med de nuværende corona-restriktioner må englænderne ikke forlade deres hjem, medmindre de har en anerkendelsesværdig grund, så som at tage på arbejde eller gå i skole, skriver LadBible.

Og en tur for at spise en kebab. Ja, det har politiet altså vurderet som et lige lovligt tyndt grundlag for at starte bilen op.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk