Får 15 års udelukkelse for vanvittigt kast med kofanger og overfald på konkurrent

Luca Corberi

Luca Corberi kan ikke deltage i nogen former for motorsport de næste 15 år, fordi han gik amok til et gokartløb sidste år.

FIA har idømt gokart-køreren Luca Corberi en hård straf, efter at han sidste år gik amok til et løb. Han kørte af banen og blev så hidsig, at han valgte at stille sig langs banen og kastede sin gokarts kofanger efter sin konkurent, Paolo Ippolito.

Men ikke nok med det, så var Luca stadig voldsomt ophidset, da hele feltet kom ind i pitten. Og her væltede han konkurrenten ud af gokarten og var klar til at slås.

Det internationale motorsportsforbund FIA ville have Luca Corberi udelukket på livstid, men de besluttede, at Corberi ‘fortjener en ny chance’ på grund af sin alder og erfaring. Men han var 23 år, da det skete, så han vil være 38 år gammel, når han kan vende tilbage til motorsport. Og så er det jo nok for sent.“Jeg vil gerne sige undskyld til motorsporten for de ting, jeg har gjort. Ingen undskyldninger kan forklare, hvorfor jeg gjorde noget så forfærdeligt, det er noget, jeg aldrig har gjort i min karriere, og jeg håber virkelig aldrig, andre gør noget lignende fremover,” lød det efterfølgende i et statement fra Corberi.

Herunder kan du se, hvad der præcis skete:

 Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk