Få repareret din bil hvor det passer dig

Få repareret din bil hvor det passer dig

Dette indhold er sponsoreret.

Når din bil bryder sammen, kan det være en udfordring at få den repareret. Dels kan det blive en dyr fornøjelse at sende den til reparation, men det kan også komme til at tage lang tid, hvis du vil være sikker på at få den repareret et ordentligt sted. Derudover kan det være både besværligt og dyrt at fragte din bil til og fra værkstedet, hvis du ikke har mulighed for at få din bil hentet der, hvor den er brudt sammen.

Der findes heldigvis alternativer, der kan gøre det nemmere for dig at få repareret din bil, hvor det passer dig, og det kan du blive klogere på i nedenstående artikel.

Den mobile bilservice

Omnicarservice er et dansk firma, der har hjemme i Rødovre. De tilbyder en mobil bilservice, hvor din bil bliver repareret der, hvor det passer dig bedst. Hvis din bil bryder sammen nær dit hjem, eller du foretrækker at få den repareret, mens du er på arbejde, kan du bestille dem til at komme og reparere din bil, uanset hvor du befinder dig. På den måde behøver du ikke at få hele din dag ødelagt, fordi din bil pludselig bryder sammen. Med den mobile bilservice kommer hjælpen hurtigt til dig, og du kan derfor undgå de lange ventetider, der ofte er på bilværkstederne.

God service til endnu bedre priser

Hos Omnicarservice tilbyder de en bred vifte af forskellige typer af service. De tilbyder alt fra basisservice og serviceeftersyn til tjek og udskiftning af bremser, batteri, hjul og aircondition. Selvom det er en mobil bilservice, behøver du ikke at bekymre dig om kvaliteten af deres service, for den er lige så god som på et værksted. Desuden kan du være sikker på at få en god service til en endnu bedre pris, end du ofte finder hos bilværkstederne.

Når du vælger at få repareret din bil der, hvor det passer dig, behøver du heller ikke at bekymre dig om garantien. Omnicarservice sørger altid for at reparere din bil, så den stemmer overens med producentens forskrifter, og så den bliver repareret inden for garantiperioden.

Hvordan virker det?

Hvis du er interesseret i at benytte den service, som Omnicarservice kan tilbyde, eller du blot vil høre mere om dem, kan du nemt og hurtigt kontakte dem via deres hjemmeside. Det er også her, du kan bestille tid og sted for reparation af din bil. Når du bestiller en tid hos Omnicarservie, skal du oplyse dine kontaktoplysninger samt angive tid, sted og dato for reparation. Herefter kan du trygt læne dig tilbage og lade de fagkyndige mekanikere reparere din bil.

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk