Få en PlayStation 5 med hvis du køber en Yaris


Der er 100 Yaris’er på spil. Altså sådan helt bogstavelig talt. Desværre har de ikke danske nummerplader på. I hvert fald ikke i første omgang.

Hvis du har fuldt bare lidt med i gamernes verden. Så ved du også, at det er virkelig svært at skaffe en PlayStation 5. Faktisk har det i længere perioden efter at konsollen kom frem i 2020 været umuligt at skaffe én. Men Toyotas spanske importør har fået fat i 100 eksemplarer, som de vil give væk. Altså på den betingelse at du køber en Yaris GT7 Edition samtidig.

Som navnet antyder, lanceres special-udgaven af den lille Yaris i forbindelse med udgivelse af det kommende Gran Turismo 7. Så selve spillet følger – selvfølgelig – også med i købet. Faktisk vil det være muligt at købe den lille Yaris på selve udgivelsesdagen for GT7 – nemlig den 4. marts. Men selvom en Playstation 5 er dyr, så bliver det nok den dyreste spillekonsol i verden, hvis man bare anskaffer sig en Yaris for at kunne game igennem.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Helt galt går det, hvis bilen også skal til Danmark. Med dansk afgift vil det nok aldrig kunne betale sig.

Med i købet, siger Toyota i Spanien, følger foruden konsollen og spillet og en ekstra controller. På den måde kan du og dine venner måske endelig få afgjort, hvem af jer der er den bedste chauffør.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af GT7 Edition

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk