Et sted i verden koster denne SLK 55 millioner..


Altså, vi skal selvfølgelig ikke regne i danske kroner. Om bilen så er dyr? Tja, det afhænger vel af øjnene der ser. 

Emblemet på bagsmækken ​​bilen afslører, at der er tale om en Mercedes-Benz SLK 230, selvom det ser ud til, at ejeren har modificeret den til uigenkendelig. Faktisk den mere eller mindre – nok mindre – om en italiensk superbil. Som sådan har superbilens kendetegn da også fundet vej over på SLK’en – se bare de saksedøre

Andre steder er bilens ydre blevet “prydet” med et karakteristisk bodykit, der inkluderer meget markante for- og bagkofangere.

LÆS OGSÅ: Nu kan tyve stjæle Tesla’er uden nøglerneFronten af ​​Mercedes’en har også en ny sort grill, og forlygterne har fået skygger på – så var i i start-00’erne. Skal vi blive omkring fronten, er de pæneste gloser, vi kan komme op med, at nogen har ladet sig inspirere kraftigt af Mercedes-Benz SLR McLaren.

For at toppe eksteriøret af fælgene lige så røde som selve lakken, og hækvingerne – ja, der er flere – er ikke ligefrem holdt i det afdæmpede. Og så er vi slet ikke nævnt diffuseren bagpå.

Hva’ koster den, sagde du?
Der er også lavet nogle temmeligt vilde justeringer i kabinen med rødt og sort læder, som nu dækker på sæder og rat. Et tæppe lavet af dyrepels sidder også på instrumentbrættet – som i tværs over.

Vi tvivler på, at der er sket noget under kølerhjelmen. Men okay, SLK 230 har heller aldrig været verdens langsomste bil. Den kompressorladet, firecylindrede maskine yder 190 hestekræfter og 280 Nm. Eller det gjorde den i hvert fald, da den var ny.

Prisen 55 millioner vietnamesiske dong eller lige omkring 16.000 danske kroner.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk