Er KABE Imperial den fedeste campingvogn nogensinde? Se den her!

KABE Imperial Tower
Da denne model Imperial Tower blev lanceret, tog det for alvor fart for KABE

26 kvm beboelse i to plan, 4,48 meter høj og en pris på små to millioner – KABE Imperial Tower er bare noget for sig selv!

Vi har det vel alle i os – altså det der med at være den bedst udstyrede, til det vi nu engang går op i. Og er det camping, så kommer du bare ikke udenom den ultimative KABE Imperial Tower, som tilbyder to plan, 26 kvadratmeter beboelse og stadig til at spænde bagpå en bil til lille kørekort. Bevares – der skal nok en større SUV til at have magt over trækket, men det er altså lidt chef at ankomme på campingpladsen med sådan et 2-plans bæst på krogen.


Og så er det lige det med højden – KABE opgiver Imperial Tower til 4,48 meter, hvilket kan give nogle seriøse udfordringer ved vejbroer i Europa, som på motorvejene for det meste har 4,5 meters frihøjde, men på landeveje og nogle motorveje har en del mindre.

LÆS OGSÅ: VW Golf fyldte 45 i 2019 – der er produceret én hvert 45. sekund!


KABE Doubledeck
Sådan så en KABES første to-plans vogne ud, og siden har det taget fart

Svenske KABE AB har i mere end 60 år produceret campingvogne, autocampere og udstyr i høj kvalitet, og deres udviklere har siden den spæde start søgt den ultimative 2-plans feriebolig på hjul.

KABE Imperial Tower
Da denne model Imperial Tower blev lanceret tilbage i 00’erne, tog det for alvor fart for KABE

Gennem årene har der været flere forsøg såsom denne Imperial Tower, der bød på den ultimative luksus i to plan.

KABE Imperial Tower
På 1. sal er der udgang til den kæmpe tagterrasse

Når man kom op ad trappen, fandt man minibaren med en lækker stol, hvor man lige kunne nyde udsigten på de våde dage. Når vejret var til det, gik man selvfølgelig bare ud på den store tagterrasse. Blæret.

Se lige hvor sindssygt det ser ud, når en stor pickup slæber rundt på Imperial Tower 880:

Og tjek så lige luksusniveauet i den seneste Imperial Tower 880A:Martin 'Pyramiden' Poorhamidi er chefredaktør og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 15 år. Email: mp@boosted.dk